Workshop schrijven

Schrijven is best lastig. Je begint aan de eerste zin en ineens ben je in discussie met jezelf. Want kan dit wel? Is dit wel een goed begin? Komt het wel over? Zijn er ook regeltjes die helpen? En kan ik ergens leren welke aanpak goed werkt?
Ja!
Ik help je graag met een schrijfworkshop of een individueel coachingstraject. In beide gevallen ontdek je wat een goede aanpak is en krijg je praktijktips die echt werken.

Als iemand naar mijn achtergrond vraagt, zeg ik dat ik schrijvend geboren ben ;-). Maar dat is natuurlijk onzin, ik heb het ook geleerd in tientallen schrijfgerichte opleidingen en trainingen. Al een aantal jaren verdien ik mijn brood met zakelijk schrijven en ondertussen schrijf ik ook nog steeds voor mijn plezier. Reclameteksten, verkoopbrieven, persberichten, webteksten, nieuwsbrieven, computerboeken, een zeilboek, gedichten, tweets, columns, korte verhalen, ik doe het allemaal. Die ervaring neem ik mee in de schrijfworkshops, schrijftrainingen en adviezen.

Dus je ontdekt welke aanpak werkt en waarom, hoe je een tekst opbouwt, hoe je je schrijfstijl verbetert, welke schrijfformules er zijn en hoe je die gebruikt. En via goed gekozen schrijfopdrachten ervaar je zelf dat het werkt!

Elke workshop of training wordt op maat gemaakt. Natuurlijk zijn er vaste elementen, maar de opdrachten en voorbeelden kies ik per keer uit, afgestemd op jouw of jullie vraag. Op die manier profiteer je er het meest van.

Heb je samen collega’s, vrienden of kennissen zin in een interessante en gevarieerde schrijfworkshop? Of wil je beter leren schrijven in een individueel coachingstraject? Mail post@peterveen.nl of bel +31 654 272 315.