Workshop schrijven

Schrijven is soms best lastig. Je begint aan de eerste zin en ineens ben je in discussie met jezelf. Want kan dit wel? Is dit een goed begin? Begrijpt mijn lezer dit? Komt wat ik zeggen wil wel over?

Herken je dit, loop je vast met schrijven, of lukt het niet om een juiste aanpak te vinden?
Dan help ik je graag met een schrijfworkshop of een individueel coachingstraject. In beide gevallen ontdek je wat een goede manier van werken is, je hoort hoe anderen het doen en je krijgt praktijktips die echt resultaat hebben.

Elke workshop of training wordt op maat gemaakt. Natuurlijk zijn er vaste elementen, maar de opdrachten en voorbeelden kies ik per keer uit, afgestemd op jouw of jullie vraag. Op die manier profiteer je er het meest van.

Je leert welke aanpak werkt, hoe je een tekst opbouwt, hoe je je schrijfstijl verbetert, welke schrijfformules je kunt gebruiken. En via praktijkgerichte schrijfopdrachten ervaar je zelf dat het werkt!

Als iemand naar mijn achtergrond vraagt, zeg ik dat ik schrijvend geboren ben. Met een knipoog natuurlijk, want ik heb het ook geleerd in tientallen schrijfgerichte opleidingen en trainingen. Reclameteksten, verkoopbrieven, persberichten, webteksten, nieuwsbrieven, computerboeken, een zeilboek, gedichten, tweets, columns, korte verhalen, ik doe het allemaal. Die ervaring neem ik mee in de schrijfworkshops, schrijftrainingen en adviezen. Al een flink aantal jaren verdien ik mijn brood met zakelijk schrijven en ik schrijf nog altijd met heel veel enthousiasme en plezier. Steeds vaker ook voor projecten op het gebied van kunst- en cultuur.

Dus heb je samen collega’s, vrienden of kennissen zin in een interessante en gevarieerde schrijfworkshop? Of wil je beter leren schrijven in een individueel coachingstraject? Mail naar post@peterveen.nl of bel +31 654 272 315.

Translate »