Overtuigende tekst en een helder advies

Heb je tekst nodig om je bedrijf of organisatie helder en overtuigend in de markt te zetten? Een goed verhaal met de juiste zoekwoorden, zodat lezers -en zoekmachines- je boodschap begrijpen en er enthousiast op reageren?

Zo’n tekst schrijf ik graag voor je, dus bel me als je een tekstschrijver zoekt: 06 542 723 15 of mail naar post@peterveen.nl

Dit kan ik als tekstschrijver voor je doen

Mijn expertise ligt op het gebied van tekst en tekstschrijven voor bedrijven, organisaties en overheden. Vaak komt dat neer op meedenken over de inhoud en vorm van websites, nieuwsbrieven, folders, brochures, flyers, verkoopbrieven en daarna het concept uitwerken naar een pakkende tekst. Heel praktisch kan je me hiervoor inschakelen:

  • tekst en content voor website, nieuwsbrief, blog, social media, folder en andere zakelijke uitingen
  • tekst voor reclame, publiciteit en communicatie
  • interviews afnemen en uitwerken, natuurlijk met een foto erbij
  • prettig leesbaar maken en redigeren van beleidsstukken en informatieve teksten
  • schrijftraining met elementen als webtekst, folder, mailing, nieuwsbrief, blog en persbericht
  • workshop ‘pubieksgericht schrijven’ voor ambtenaren, beleidsmedewerkers of communicatiemedewerkers
  • coaching op het gebied van vrij en/of zakelijk schrijven.

Klanten en opdrachtgevers

Omdat ik al een aantal jaren als tekstschrijver actief ben, heb ik een flinke lijst met opdrachtgevers. Ik geef je met alle plezier een aantal namen en werkgebieden, maar als je mijn tekst tot hier gelezen hebt, kunnen we ook direct een afspraak maken.

Snel inzetbaar

Je hoeft alleen maar te bellen of te mailen om mij als tekstschrijver in te schakelen. Daarna zorg ik voor de rest. Ik stel vragen over doel en doelgroep, verzamel zo nodig extra informatie, geef een advies, bedenk een concept of schrijf de tekst.
Dus bel of mail me als je zakelijke tekst nodig hebt, ik ga graag voor je aan de slag: post@peterveen.nl of 06 542 723 15

Translate »