Overtuigende tekst en een helder advies

Heb je tekst nodig om jouw bedrijf helder en overtuigend in de markt te zetten? Om klanten te laten wat de meerwaarde is van jouw aanbod? Een goed verhaal dat de juiste zoekwoorden bevat en ervoor zorgt dat lezers – en zoekmachines – je boodschap begrijpen en er enthousiast op reageren?

Zo’n tekst schrijf ik graag voor je, dus bel me als je een tekstschrijver zoekt: 06 542 723 15 of post@peterveen.nl.

Dit kan ik als tekstschrijver voor je doen

Mijn expertise ligt op het gebied van tekst en tekstschrijven voor bedrijven, organisaties en overheden. Vaak komt dat neer op meedenken over de inhoud en vorm van websites, nieuwsbrieven, folders, brochures, flyers, verkoopbrieven en daarna het concept uitwerken naar een goede tekst. Natuurlijk met een resultaat waar de doelgroep enthousiast van wordt en waar Google mee uit de voeten kan. Steeds vaker geef ik ook trainingen/workshops op het gebied van schrijven. Heel praktisch kan ik dit voor je doen:

  • tekst schrijven voor website, nieuwsbrief, blog, social media, folder en andere zakelijke uitingen
  • net zo lang vragen en luisteren tot de kern van een communicatievraag helder is
  • een opzet maken voor reclame, publiciteit en communicatie
  • interviews afnemen en uitwerken, zo nodig met een foto erbij
  • beleidsstukken, informatieve teksten, boeken redigeren
  • schrijftraining verzorgen met elementen als webtekst, folder, mailing, nieuwsbrief, blog en persbericht
  • workshop ‘beter schrijven’ organiseren voor wie beter wil leren schrijven, op welk gebied dan ook
  • coaching op het gebied van communicatie en vrij en/of zakelijk schrijven.
Klanten en opdrachtgevers

Omdat ik al een aantal jaren als tekstspecialist actief ben, heb ik een flinke lijst met opdrachtgevers. Ik noem er een paar: Van Goede Grond, Ecologische wijk Nieuwveense Landen in Meppel, Rendo Duurzaam, provincie Overijssel, gemeente Coevorden, Area Reiniging en Area zakelijk, gemeenteraad Emmen (profiel burgemeester), Beste Binnenstad Hoogeveen, Virtueel Inburgeringsloket, waterschap Vechtstromen, woon- en zorgcentrum Lubbelinkhof-Odoorn, Vermeer Uitvaartzorg, Bibliotheek Emmen.

Organisaties en bedrijven die zich bezighouden met kunst, cultuur, milieu en innovatie vind ik extra interessant. Maar als jouw bedrijf of organisatie in een andere sector actief is, bent je ook van harte welkom.

Veel opdrachtgevers komen uit de provincies Drenthe, Overijssel en Groningen – o.a. uit de regio’s Zwolle, Meppel, Groningen, Assen, Coevorden, Ommen, Hoogeveen en Emmen. Dat is prettig dichtbij als persoonlijk contact zinvol is. Maar ik werk even makkelijk volledig via telefoon en internet.

Snel inzetbaar

Mij inschakelen is heel eenvoudig, want je hoeft alleen maar te bellen of te mailen. Daarna zorg ik voor de rest. Ik stel vragen over doel en doelgroep, verzamel zo nodig extra informatie, geef een advies, bedenk een concept of schrijf de tekst.
Dus bel of mail me als je zakelijke tekst nodig hebt, ik ga graag voor je aan de slag.

Contactgegevens

Tekstschrijver Peter Veen
Europaweg 76
7766 AL Nieuw-Schoonebeek (Drenthe)
Telefoon 06 542 723 15
E-mail post@peterveen.nl

En de zeefoto die je op de homepage ziet? Vorig jaar vertrok Duurzaam Jacht ‘Ya’ – als eerste zeiljacht ooit – voor een energieneutrale reis rond de wereld. Samen met schipper Peter Hoefnagels heb ik het traject van Medemblik naar Lissabon gezeild. De foto is gemaakt op de Golf van Biskaje. Check ook mijn column Hondenwacht op www.zeilhelden.nl.