Over Peter Veen

Peter Veen is copywriter, schrijver en beeldend kunstenaar. Hij heeft meer dan 1500 pagina’s non-fictie op zijn naam staan, maakte als redacteur een spannend jongensboek van Zeilen – de nieuwe leidraad voor zeilers, schreef reclameteksten voor allerlei bedrijven en overheden, publiceerde gedichten en verhalen in o.a. Tzum, Ballustrada en PulpDeLuxe, maakte furore op Twitter met zijn ultrakorte plattelandsbelevenissen en exposeerde samen met Saskia Boelsums tientallen spraakmakende installaties. Op dit moment richt hij zich op zeer korte verhalen en fotografie. In beide disciplines zoekt hij naar een zekere terloopsheid die bijna ongemerkt ontspoort.

Iedere week -meestal op zondag- lees je op het blog een nieuw zeer kort verhaal. Bijzondere foto’s verschijnen zo nu en dan op de speciale foto-pagina en de meer dagelijkse foto’s zie je op Facebook en op Instagram. Je bent van harte welkom als volger of vriend.
Voor een kunstopdracht, expositie, voorlees-sessie, training commercieel schrijven, zakelijke teksten, hulp bij je eigen schrijfwerk en andere interessante dingen: post @ peterveen.nl of 06 542 723 15.